Sign In | Join Free | My
Search by Category
Home > Other Electronic Components >

Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk

Categories Barcode Reader Module
Brand Name: Rakinda
Model Number: LV3000R 2D Scan Engine
Certification: CE FCC ROHS
Place of Origin: Shenzhen, China
MOQ: 1 piece
Price: Negotiation
Payment Terms: Western Union, T/T, paypal
Supply Ability: 1000 piece for a week
Delivery Time: 3-10 working days
Packaging Details: package in carton;
Name: Qr Code Scanner
Weight: 70 g
Warranty time: 1 year
Dimensions: 49.0 *37.0 * 26.0 mm
Usage: Kiosk
Available Interface: USB and RS232
  • Haven't found right suppliers
  • Our buyer assistants can help you find the most suitable, 100% reliable suppliers from China.
  • And this service is free of charge.
  • we have buyer assistants who speak English, French, Spanish......and we are ready to help you anytime!
  • Submit Buying Request
    • Product Details
    • Company Profile

    Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk

    Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk​

    1. Code Programming

    The engine reads a set of specially encoded barcodes to program features. In the following sections, we will explain the options and features available and provide the barcodes to program them.

    This method of programming the engine is most straight forward. However, it requires manually reading of echh barcode. As all manual operation, errors are more likely to occur.

    2. Do you want to get a OEM barcode scan engine but worry about the complicated integration program which necessary if work with the TTL232 interface of a common barcode scan engine? Then here its a good news for you: we developed this new OEM 2d barcode scan engine LV3000R which output via USB or RS232 interface directly, with fixed mount, connect it with your system via USB/RS232 and just simply setting via setting codes, then its there ready to work!

    ModelLV3000R fixed bar code reader
    Scan RateUp to 200 scans/sec
    Image SensorCMOS
    Decode Rate200 scans/sec
    Light SourceLED(617.5 nm – 633.5 nm)
    CMOS Acquisition60 fps
    Depth of scan field40mm-430mm
    Print Contrast Signal≥30%
    Power Consumption1.75W(max)
    Dimensions49.0 *37.0 * 26.0 mm
    Weight70 g
    Operating Temperature-20°C - +80°C
    Humidity5% - 95% (non-condensing)
    CertificatesFCC Part15 Class B, CE EMC Class B

    Question 1: Can I get some samples? are they free?
    Answer 1: Of course, but samples are not free.
    Question 2: What's the delivery time?
    Answer 2: Depend on product and quantity of your order,sample sent to you in 3 work days after you payment
    Question 3: What about payment?
    Answer 3: Payment terms: T/T,West Union and L/C etc.
    Question 4: Can you list the product of your company?
    Answer 4: B arcode Scanner Module, Bluetooth RFID Scanner, POS Terminal, Android Mainboard.
    Question 5: What's the OS of the POS?
    Answer 5: Android and Windows,details please refer to the technical data of the Product.
    Question 6: Where can we download the SDK/user manual for some of your products?
    Answer 6: SDK/User manual will be sent to you by email after the sample order.
    Question 7: Warranty time?
    Answer 7: 1 year
    Question 8: Do you provide EVK for barcode scanner module?
    Answer 8: Yes,but not free.
    Question 9: Product OEM?
    Answer 9: Yes, the cost need to be added separately.
    Question 10: Customer service?
    Answer 10: Any questions of product after you receipt,please contact us,we'll reply you in 24 hours.

    Action Now!!!

    Wood Zhang
    Shenzhen Longview Technology Development Co., Ltd.
    Address: 5F bldg. A2, Lilang Software Park, No., 31 Bulan Rd, Longgang Dist., Shenzhen City, China
    SKYPE: Wood Rakinda

    Product Tags:

    2d barcode module


    barcode engine

    Quality Black RS232 Plug QR Code Scanner Module 60 FPS CMOS Acquisition for Kiosk for sale
    Send your message to this supplier
    Enter your email please.
    To: Shenzhen Rakinda Technology Development Co., Ltd.
    Characters Remaining: (0/3000)
    Inquiry Cart 0